Biorezonans ile Sigaraya Veda Edin

Sigarayı bırakma oranları uygulanan zamların ardından artış gösterdi. Sigarayı bırakma ile ilgili pek çok tedavi yöntemi insanlara yardımcı oluyor.


Konya Farabi Hastanesi’nde bulunan biorezonans cihazı sayesinde sigarayı bırakmayla ilgili başarı oranı gittikçe artıyor. Sigaraya uygulanan zamların ardından sigarayı bırakma oranların da artış gözlemlendi. Edinilen bilgilere göre sigara dünyada yılda 4 buçuk milyon, Türkiye’de ise 100 bin insanın ölümüne sebep olurken 19-45 yaş arası erkeklerin yüzde 50’sinin sigara içtiği belirtildi. Bununla birlikte sigara bıraktırma ile ilgili pek çok tedavi yöntemleri insanları bağımlılıktan kurtarma noktasında yardımcı oluyor. Farabi Hastanesi biorezonans cihazı sayesinde elektromanyetik frekanslarla tek seansta sinir stres ve gerginlik hisleri olmadan nikotin bağımlılığına çare oluyor. Tedaviye eş zamanlı uygulanan psikoterapilerle de psikolojik bağımlılık boyutunu hallediyor ve hastalara tek seansta sigara bırakmanın kolaylığını ve rahatlığını sunuyor. Farabi Hastanesi Psikolog Evrim Ünel, Sigarayı bırakmak isteyen hastalarda başarı oranlarının yüksek olduğunu ifade etti.


“NİKOTİN BAĞIMLILIĞINA ÇARE OLABİLİYORUZ”


Ülkemizde 20 milyondan fazla kişinin sigara kullandığının altını çizen Farabi Hastanesi Psikolog Evrim Ünel sözlerine şöyle devam etti: “Rakamlar günden güne artmakla birlikte dünyada 1 milyardan fazla ülkemizde ise 20 milyondan fazla kişi sigara kullanıyor. Ve dünyada her yıl milyonlarca insan sigara bağımlılığından ölüyor. Ölüme kadar giden yolda sayısız sağlık problemleri ile de baş başa kalıyor hastalarımız. Bu etkilerini düşündüğümüzde sigara günden güne bir halk sağlığı sorunu haline geldi. Sigaranın hem sağlığınıza hem de ekonominize verdiği zarar ortada. Son zamlardan sonra ekonomik olarak daha da büyük bir yük oluşturmaya başladı. Sigara nikotin bağımlılığı ve psikolojik bağımlılık olarak 2 boyutta insanları etkilemektedir. Sigarayı bırakamıyorum diyen insanların en zorlandığı konu genellikle sigara içmedikleri dönemde nikotin bağımlılığına bağlı olarak oluşan yoksunluk hisleridir. Bu hisler öfke, gerginlik, stres gibi belirtilerdir. Bizler biorezonans cihazı sayesinde elektromanyetik frekanslarla tek seansta sinir stres ve gerginlik hisleri olmadan nikotin bağımlılığına çare olabiliyoruz. Tedaviye eş zamanlı uyguladığımız psikoterapilerle de psikolojik bağımlılık boyutunu hallediyoruz ve hastalara tek seansta sigara bırakmanın kolaylığını ve rahatlığını sunuyoruz. Sağlık bakanlığından onaylı BİCOM Biorezonans cihazı ile ağrısız acısız ilaçsız ve yan etkisiz bu bir saatlik tedaviye tüm sigara bağımlılarını bekliyoruz.”


“SİGARA KESİNLİKLE SİZİ MUTLU ETMEZ”


Sigarayı bırakmak isteyen hastalarda başarı oranlarının yüksek olduğunu ifade eden Psikolog Evrim Ünel, “İnsanlarda sigara (nikotin) bağımlılığı yüzde 50, psikolojik bağımlılıkta yüzde 50’dir. Biz yüzde 50’lik kısmı tek seansta halledebiliyoruz ama geriye hastalarda bulunan psikolojik bağımlılık kalıyor. Bu noktada ben psikolog olarak devreye giriyorum. ‘Alışkanlıklardan kurtulmak için neler yapılmalı’ gibi konuları hastalarımıza anlatıyorum ki, baş edebilsinler. Bırakmak isteyen hastalarda başarımız çok yüksek. Biorezonans cihazı ile tedavi ve benden psikolojik tedavilerini aldıkları zaman geriye sadece önerdiklerimizi uygulamaları kalıyor. İlk 1 hafta eğer dayanılabilirse tamamen vazgeçmiş olacaklardır. Onlara daha farklı hayat sunabilmek için sigara bırakmak isteyen tüm hastalarımızı bekliyoruz. İnsanların şu şekilde bir algısı var; ‘İşim çok stresli sigara içmem lazım’ yapılan araştırmalara göre sigaranın hiçbir şekilde sakinleştirici özelliği bulunmamaktadır. Hastalarıma hep şunu söylüyorum; ‘Herkesin işi stresli. Stressiz bir iş bu dünyada maalesef yok. Sigara kesinlikle sizi mutlu etmez. Sigarasızlık sizi mutsuz eder. Sigara içen bir insan geceleri kesinlikle kaliteli bir uyku alamaz. Sigara içen bir insan yemeklerin tadını düzgünce alamaz. Sigara dil ve burun reseptörlerine müthiş derecede zarar verir. Sigarayı bıraktığınız takdirde sağlığınıza kavuşabilirsiniz” diye konuştu.

Farabi Hastanesi ile

sağlıkla gülümse hayata. konforlu sağlık hizmeti. teknolojik sağlık hizmeti. modern sağlık hizmeti.

© 2024 Tüm Hakları Saklıdır.
Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin tüm hakları saklıdır.
İzinsiz, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.