Kalp Rahatsızlığına Konya’da Çare Buldu

Irak’ta geçirmiş olduğu kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören 57 yaşındaki Necmettin Ali şikayetlerinde azalma olmadı. Arkadaşının tavsiyesi üzerine Konya’ya geldi. Ali Farabi Hastane’sinde yapılan operasyonla eski sağlığına kavuştu.

Operasyonu gerçekleştiren Konya Farabi Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Uzm.Dr. Murat Sakallı, Hastamız Necmettin Ali Irakta kalbine anjiyo yapılmış stent konulmuş. Tedaviden sona kalbindeki rahatsızlıkların tam olarak bitmediğine kanaat getirmiş. Kalbine daha iyi modern şartlar altında baktırmak için ülkemize geldi. Araştırmalar sonucu hastanemizi tercih etti. Gerekli muayene tetkiklerini gerçekleştirdik. Irak’ta yapılan anjiyografisini izleyip değerlendirdik. İki ana damarında problemleri gördük. Hastamıza tıkalı olan damarlarına anjiyo yapıp stent koyarak açabileceğimizi söyledik. Nejmettin Ali bu konuda bize güvendiğini ifade etti. Toplam iki ana damara 3 adet stent yerleştirdik. Hastamızın durumu gayet iyi durumdadır” diye konuştu.

Ülkemiz Sağlık Alanında Gelişimine Devam Ediyor

Ülkemiz etrafındaki coğrafyaya sağlık açısından kaliteli hizmet sunuyor şeklinde konuşan Uzm.Dr. Sakallı” Hastalarımız Irak’tan, Suriye’den, Afganistan’dan hastanemize başvurmaktadırlar. Farabi Hastanesine gelen hastalarımıza gelişmiş teknolojik imkânlar doğrultusunda kaliteli hizmet veriyoruz. İnsanlarda yapılan hizmetin kıymetini biliyorlar” dedi.

Damar tıkanıklığı, çok  fark edilemez!

Damar tıkanıklığı genellikle 50 üstü insanlarda yavaş yavaş belirti verir. Aşırı  kilolu olmak. Sigara içmek. Diyabet. Sağlıksız beslenme. Hareketsiz  yaşam. Ailede genetik olarak damar sertliğinin bulunması,  ateroskleroz hastalığının belirtileridir.

Tavsiye Üzerine Konya Farabi Hastanesine Geldim

Başarılı bir tedavi sonrasında sağlığına kavuşan 57 Necmettin Ali, benim Konya’da arkadaşım var. Kendisiyle ticaret yapıyoruz. Rahatsızlığım hakkında kendisine durumumu anlattım. Konya gelirsen tedavimi daha iyi şartlar altında yaptırılabileceğini söyledi. Vakit kaybetmeden Ankara’ya buradan da Konya’ya geldim. Murat hocamın açıklamalarını beğendim. Anjiyomu oldum şükürler olsun şuan çok iyiyim” dedi.